Idag är vi tre som tillsammans leder Coachprogrammet.

Här nedan kan du läsa mer om oss.

Välkommen att boka in ett första kostnadsfritt möte!

 

 

Ingrid Thorngren

Jag har träffat så många som är utifrånstyrda och har tappat kontakten med vem de innerst inne är och behöver. Jag brinner för att medverka till att skapa en god självkänsla, baserat på trygghet, stabilitet och kontakt med mitt jag. Att få vara den jag är fullt ut, att acceptera mig själv och älska mig själv för den jag är. För mig handlar det om att vi ska bli mer hela, mer sanna och mer i balans i vårt liv. Det vill jag vara med och bidra till.

Klicka här och läs mer.

ingrid@coachprogrammet.se   0709-755 900

Ingela Hammar

Jag är uppvuxen i Stockholm och sedan 1994 bosatt i Uppsala. Jag kan blicka tillbaka på ett liv med erfarenheter av att vara storasyster till tre bröder, familjeliv med man och två barn och 33 år i SAS som flygvärdinna, flygpurser, gruppledare, instruktör i ledarskap och nödträning. Under åren i SAS fick jag ofta höra att jag är en ödmjuk och empatisk lyssnare. Jag märkte att jag tycker om att stötta människor. Detta, att hjälpa mina medmänniskor att hitta sig själva och att stärka sin självkänsla, är vad jag vill arbeta med. Klicka här och läs mer.

ingela@coachprogrammet.se  0705-81 42 94

Eva Karlsson

Mitt namn är Eva Karlsson och jag är diplomerad samtalsterapeut och coach i Psykosyntes. diplomerad Mindfulness instruktör och handledare i familjekonstellationer. Utöver detta arbetar jag också med ensamkommande flyktingbarn inom kommunen.

Klicka här och läs mer.

 

eva@coachprogrammet.se  0708-144 326