Eva Karlsson

Mitt namn är Eva Karlsson och jag är diplomerad samtalsterapeut och coach i Psykosyntes. diplomerad Mindfulness instruktör och handledare i familjekonstellationer. Utöver detta arbetar jag också med ensamkommande flyktingbarn inom kommunen.

Min erfarenhet

Tidigare har jag arbetat med försäljning, service, handledning och kompetensutveckling i många år. Senast 7 år i Cannes, Frankrike. Frankrike, ett land jag älskar och återvänder till regelbundet. Ursprungligen från skogarna utanför Göteborg växte jag upp med trygga rötter. Viljan att lära känna nya platser och få nya utmaningar privat eller i arbetslivet har lett mig till Tyskland, Åre, Grythyttan dock med Stockholm som bas de senast 20 åren.

Psykosyntesen är en utvecklingsmetod för individer och organisationer. Med fokus på vår potential och med viljan som drivkraft. Den inkluderar hela människan – kropp, själ, känslor och intellekt och menar att i varje problem eller hinder vi möter, finns en möjlighet till personlig växt och mognad.

För mig är det viktigt att koppla ihop detta med det som händer i mötet. Att mogna som människa kan vara att med hjälp av viljan gå från att reagera dvs gamla mönster och roller till att agera i olika situationer i vardagen.

Jag arbetar under etiska regler, har tystnadsplikt och försäkring.

Varmt välkommen att boka en tid hos mig!

eva@coachprogrammet.se

0708-144 326