Ingrid Thorngren

Jag har träffat så många som är utifrånstyrda och har tappat kontakten med vem de innerst inne är och behöver. Jag brinner för att medverka till att skapa en god självkänsla, baserat på trygghet, stabilitet och kontakt med mitt jag. Att få vara den jag är fullt ut, att acceptera mig själv och älska mig själv för den jag är. För mig handlar det om att vi ska bli mer hela, mer sanna och mer i balans i vårt liv. Det vill jag vara med och bidra till.

Idag jobbar jag i mitt eget företag som samtalsterapeut, coach, frigörande dans ledare och utbildare inom personlig utveckling Jag har hjälpt många människor i frågor kring självkänsla, självförtroende, att hitta sin dröm, längtan, att må bra med sig själva och sitt liv.

Jag har en stark övertygelse om att vi kan skapa precis det liv vi vill leva för att få våra behov tillfredsställda. Men då måste vi våga vara sanna mot oss själva och först ställa frågorna och hitta svaren på vem jag är och hur jag vill leva mitt liv?

 

Varmt välkommen till Coachprogrammet!

ingrid@coachprogrammet.se

0709-755 900

 

Det här är det bästa med Ingrid: 

Professionell, strukturerad, engagerad.
Eva

Att hon på sitt lugna sätt och häftiga tillvägagågssätt fått mig att uppleva många aha-känslor. Hela livet har blivit lättare att leva!
Ann

Ingrid lyssnar men ger verktyg för att må bättre på egen hand, det är konkret och enkelt.
Nathalie

Hon är lugn och saklig, men ändå empatisk. Känns trygg i sin roll som coach. Bra upplägg på programmet.
Aurelia

Jag kände tillit och förtroende för henne direkt, mycket pga lugnet och hennes sätt att vara.
Susanne

Hon är lugn, lyssnare, pedagogisk och gläds åt mina framgångar.

Carina